Prima Pagina » Diverse » Anunturi Diverse » Adauga anunt gratuit pentru Craiova

Adauga anunt gratuit pentru Craiova

Adauga anunt gratuit pentru Craiova pe site Anunturi si Articole Craiova iar el va fi promovat online gratuit si cu sanse sporite pentru cat mai multe vizualizari ale articolului.
Oricare anunt postat in site este afisat prin grupuri Facebook si pe alte retele socializare, gen Linkedin, Twitter, etc..

Trimite un anunt, sau un articol, printr-un simplu mesaj cu continutul dorit care sa apara in site, la adresa noastra de email si vei primi in scurt timp un raspuns.

Ce trebuie trimis:

– Categoria in care sa apara postarea si care este existenta in site (aceasta ajuta posibilii cumparatori sa descopere mai usor anuntul);
– Titlu anunt (articol) cat mai semnificativ si care sa contina ceea ce se ofera;
– O descriere cat mai cuprinzatoare la articol (textul trimis trebuie sa contina neaparat 300-350 numar de cuvinte cel putin);
– Cateva imagini despre produs/articol (pentru a exista posibilitatea unei selectari cu cele mai reprezentative). Cu totii cunoastem ca un anunt cu imagini este mult mai atractiv si are mai mule vizualizari decat un anunt fara imagini;
– Pretul dorit care sa fie afisat;
– Un numar de telefon ce va fi ulterior verificat;
Trebuie mentionat ca se accepta in articol si link web cu directionare catre o pagina web, sau catre un site detinut.

Adauga anunt gratuit pentru Craiova

Mai trebuie avut in vedere ca se va face redimensionare si optimizare a imaginilor, pentru fiecare anunt (articol) in parte.
Se vor corecta greselile si erorile de ortografie, atunci cand este cazul.
Anuntul postat nu va avea limita de afisare, iar cand nu mai este actual, se trimite un email catre salut@anunturi-craiova.ro cu mesaj pe acest subiect si datele de contact din anunt (articol) vor fi sterse.

De ce aceste servicii

Fiindca ne dorim sa aducem un plus, pentru oricare afacere / firma / persoana din Craiova, pentru cei care doresc sa-si faca cat mai cunoscuta afacerea/produsul.
Aceste servicii sunt oferite total GRATUIT!
Trimite si adauga anuntul tau si cu siguranta vei avea extrem de multe vizualizari.
Mult succes!
Adauga anunt gratuit pentru Craiova