Prima Pagina » Termeni si conditii

Termeni si conditii

Aceasta pagina reprezinta termenii si conditiile de utilizare ale site-ului de anunturi si articole Craiova, anunturi-craiova.ro.

Accesul si utilizarea site-ului sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul tuturor celor care doresc sa gaseasca informatiile necesare conform cerintelor fiecaruia in parte. Accesarea in continuare si in permanenta a acestui site, presupune ca esti de acord in totalitate. Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau retrage anumite parti din continut, fara a anunta in prealabil.

Informatii despre site

Site-ul Anunturi Craiova este un site ce se doreste sa aiba o tematica principala pe nisa cu si despre Craiova, Oltenia si anunturi postate.

Accesarea site

Accesul la site este permis tuturor care doresc sa afle si sa cunoasca cateva detalii despre articole postate si sa traga cateva concluzii, intreg continutul avand scop informational si care nu poate fi copiat, reprodus, transmis fara a solicita acordul in scris al titularului catre salut@anunturi-craiova.
Nu este nimeni raspunzator in cazul in care, din oricare alt motiv, site-ul nu este disponibil intr-un anumit moment, sau pentru o anumita perioada de timp.
Accesul la site si afisarea serviciile oferite de acesta, nu pot fi exploatate in scopuri comerciale, fara consimtamant din partea unui administrator.

Conditii

Fiind un site de articole si anunturi, cititorul ia la cunostinta ca Anunturi Craiova nu poate controla si nu poate sa ofere nici un fel de garantii sau conditii privind securitatea sau continutul tuturor informatiilor postate si care se parcurg prin intermediul acestui site.
Acest site nu are ca finalitate furnizarea de informatii care sa fie utilizate in scop comercial de catre cititori, sau in alte scopuri, decat cele permise expres de prezentul articol sau de legislatia in vigoare.
In cazul comentariilor la articolele existente in site, acestea nu vor fi afisate, ci vor fi sterse daca vor avea un continut amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau incalca reglementarile legale in vigoare.
Orice preluare a unor parti din articole, sau a continutului integral dintr-un articol din site, trebuie insotite de trimiteri catre acesta.
Administratorul isi rezerva dreptul de a derula, desfasura, in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din blog, prin sine insusi, sau printr-un tert in nume propriu, sau in numele unui tert. El nu este responsabil in nici o masura asupra continutului furnizat de terte persoane in comentariile din site.

Proprietatea intelectuala

Site-ul Anunturi Craiova contine link-uri catre alte site-uri care nu sunt sub proprietate si pentru care administratorul, sau un moderator, nu isi asuma nicio responsabilitate referitor la informatiile prezentare sau politica acelor site-uri.
Site-ulnu poate fi facut raspunzator in nici o masura, pentru nici o dauna (de orice natura ar fi aceasta) provocata cititorilor sai, prin folosirea informatiilor furnizate de articolele din el.
Imaginile (fotografiile) postate pe acest site nu se pot utiliza, copia sau reproduce sub nici o forma de catre terte persoane fizice/juridice, fara acordul detinatorului site-ului. Cererea pentru acord poate fi trimisa pe adresa salut@anunturi-craiova.ro.
Oricare site care doreste sa preia informaţii,  va cita sursa cu link catre acest site.

Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul poate modifica acesti Termeni si Conditii la anumite intervale de timp.
Modificarile facute astfel, sunt socotite a fi acceptate de catre cititor, daca acesta continua sa foloseasca informatiile dupa afisarea lor in site.