Prima Pagina » Prestari servicii » Servicii Auto – Transporturi » Tractari Auto Craiova – Transport pe platforma

Tractari Auto Craiova – Transport pe platforma

Tractari Auto Craiova – Transport pe platforma prin servicii de transport autoturisme, autoutilitare, rulote, executate intern, Craiova si imprejurimi.
Acesta este un serviciu oferit de catre firma Taviandra, cu o autoplatforma specializata, care permite sa oferim servicii de tractari si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule.

Autoplatforma detinuta, ofera echipamente speciale de recuperare a autoturismelor avariate ce nu pot fi puse in miscare pe roti.
Avand in cadrul firmei si o unitate service-auto, putem oferi serviciul de depanare si asistenta rutiera in cazul autoturismelor defecte.

Depanarile auto se pot rezolva in cadrul unitatii noastre service-auto din Craiova, unde se poate rezolva o problema mecanica, tehnica sau electrica avuta la autovehiculul Dvs., indiferent daca simptomele se manifesta in parcare sau in deplasare, dorinta noastra fiind intotdeauna de a oferi o experienta placuta clientilor nostri si nu numai.

Datorita experientei acumulate in timp, serviciile oferite de catre noi, se doresc a se ridica mereu la asteptarile clientilor nostri, noi fiind cei care le suntem alaturi ori de cate ori este necesar, indiferent de conditii momentului respectiv.

Avand in vedere ca secretul unei afaceri de succes este strans legat de serviciul oferit clientului, firma Taviandra acorda o deosebita atentie tuturor cerintelor si recomandarilor clientilor sai.

Toti cei care au nevoie de tractare auto, depanare sau orice serviciu auto, pot suna la urmatoarele numere de telefon, disponibile non stop:
0740 751 318
0769 981 484
Salvarea acestor numere de telefon in lista ta de contacte, nu face altceva decat sa te ajute la momentul cand ai nevoie de un astfel de serviciu.

tractari-auto
depanari-auto
transport-auto
service-auto